Super
Sale

ELEKTRISCHE BAKFIETS VANAF

1299,-

Elektrische bakfiets v.a. 1299

Dé elektrische bakfietsen van Fietshokje, al jaar en dag de beste prijs van het land, of van Europa eigenlijk. Wist je dat onze e-bakfietsen al rondrijden in Duitsland, België, Frankrijk, Engeland, Zwitserland, en op nog veel meer plekken in de wereld? Dat komt omdat wij onze bakfietsen tegen fabrieksprijzen kunnen aanbieden zonder in te leveren op de kwaliteit.

Al onze bakfietsen zijn volledig elektrisch en worden volledig gemonteerd en gecontroleerd in Nederland door een vakkundig en ervaren team. Onze bakfietsen zijn volledig EN-TUV getest; je bent dus volledig verzekerd van een heel duurzaam en uiterst veilig product.

In tegenstelling tot vele andere aanbieders die besparen op materiaaldiktes, kwaliteit, etc. zorgen wij ervoor dat onze elektrische bakfietsen een lange tijd meegaan zonder zorgen.

Bizarre prijzen, vraag niet hoe het kan, maar profiteer ervan. Nu al v.a. 1299 verkrijgbaar in al onze 6 Fietshokje filialen. Kom langs, maak een proefrit en geniet!

Wij verkopen tevens alle gerelateerde accessoires, zoals regententen, huifen, bakfiets-kussens, maxi-cosi-houders, sloten, en nog veel meer.

mis nooit
een deal

Schrijf je in voor onze mailing en ontvang de beste acties.