Bakfietsen

Kom langs in één van onze winkels en bekijk ons aanbod

actie

Raaks Belton elektrische bakfiets driewieler

1,299,-

actie

Raaks Bodo elektrische bakfiets tweewieler

1,899,-

kom langs in één van onze winkels

Onze winkels zitten in Amersfoort, Amsterdam, Beverwijk, Haarlem-Centrum, Haarlem-Zuid en Hoofddorp

actie

Raaks Bremerton elektrische bakfiets premium drieiweler

1,599,-

actie

Raaks Modo elektrische bakfiets tweewieler

1,899,-

actie

raaks rover elektrische bakfiets tweewieler middenmotor – ivor white

2,849,-

actie

raaks rover elektrische bakfiets tweewieler middenmotor – space grey

2,849,-

Onze winkels

FIETSHOKJE-Amersfoort-Kruiskamp

Amersfoort

Kruiskamp 132, 3814 PE

FIETSHOKJE-Amsterdam-Bilderdijkstraat

Amsterdam

Bilderdijkstraat 90-H, 1053 KX

FIETSHOKJE-Beverwijk-Parallelweg 35

Beverwijk

Parallelweg 35, 1948 NK

FIETSHOKJE-Haarlem-Centrum-Raaks

Haarlem-Centrum

Raaks 5, 2011 VA

FIETSHOKJE-Haarlem-Zuid-Houtplein

Haarlem-Zuid

Houtplein 16, 2012 DH

FIETSHOKJE-Hoofddorp-Kruisweg

Hoofddorp

Kruisweg 1003-1005, 2132 CE

Informatie

Vervoer kinderen, huisdieren of goederen met de e-bakfiets

Een elektrische bakfiets is ideaal voor mensen die regelmatig kinderen, huisdieren of grote goederen willen vervoeren op de fiets. In de bak heeft u namelijk voldoende ruimte voor één of meerdere kinderen, een hond of grote goederen. Het voordeel van een e-bakfiets is bovendien dat u een stuk makkelijker vooruit komt. Het motortje vormt immers een flinke steun in de rug. Hier heeft u profijt van als u veel gewicht vervoert, maar ook bij tegenwind.

Verschillende soorten en merken e-bakfietsen

Qua e-bakfietsen heeft u de keuze uit verschillende soorten en merken. ’t Fietshokje verkoopt elektrische bakfietsen van Terra & Vogue. Let goed op de eigenschappen van de elektrische fiets. Denk hierbij aan de accu (die bepaalt hoe ver u kunt fietsen zonder deze tussendoor op te laden) en het aantal wielen. Er zijn e-bakfietsen te koop met twee of drie wielen. Twee wielen zijn iets minder stabiel, maar zorgt er wel voor dat u wendbaar bent. Dit is handig in de (drukke) stad. Een e-bakfiets met drie wielen is stabieler, maar lastiger te manoeuvreren.

Accessoires voor elektrische bakfietsen

Als u een elektrische bakfiets kopen wilt, is het handig om te bedenken waar u deze voor wilt gebruiken. Zo kunt u op zoek naar een geschikte e-bakfiets én bijpassende accessoires. Als u kinderen vervoert zijn kussentjes en een regentent must-haves. Voor de allerkleinsten zijn er speciale dragers te koop waarmee u een Maxi Cosi kunt vastzetten. Tot slot zijn een hoes én goed slot aanraders voor uw e-bakfiets. Zo staat uw fiets altijd droog en veilig.

Elektrische bakfiets kopen bij ’t Fietshokje

Bij ’t Fietshokje kunt u snel, eenvoudig en voordelig een elektrische bakfiets kopen. De prijs & kwaliteit verhouding is zeer goed. Bekijk ons aanbod op uw gemak of maak gebruik van ons zoekfilter als u bepaalde wensen heeft. Zo kiest u bijvoorbeeld voor een e-bakfiets met versnellingen, in een bepaalde kleur of waar een extra kinderzitje op geplaatst kan worden. U stelt bovendien uw maximale budget in. Neem gerust contact op met onze klantenservice als u een vraag heeft of hulp wilt bij het vinden van e-bakfietsen.

Proefrijden in onze winkels

In onze fysieke fietsenwinkels in Haarlem, Amersfoort en Hoofddorp heeft u de mogelijkheid om een van onze elektrische bakfietsen proef te rijden. Op basis hiervan kunt u bepalen of de e-bakfietsen van ’t Fietshokje uw wens toekomt. Kom langs en rijd proef in een van onze winkels.

mis nooit
een deal

Schrijf je in voor onze mailing en ontvang de beste acties.