Beste prijs-kwaliteit

Er zijn heel veel redenen waarom wij het goedkoopst zijn, hier een aantal onder elkaar.

kom langs in één van onze winkels

Onze winkels zitten in Amersfoort, Amsterdam, Beverwijk, Haarlem-Centrum, Haarlem-Zuid en Hoofddorp

Groot, groter, grootst

Bij het Fietshokje kopen wij megagroot in. Wij profiteren van schaalvoordelen, en omdat wij zonder tussenhandelaren werken profiteert de klant, u dus, hier het meest van.

Bij het Fietshokje verkopen wij door onze lage prijzen extreem veel. Dit maken wij mogelijk door een veel lagere winstmarge te hanteren dan een reguliere fietsenmaker op de hoek. Hierdoor fietst u op een fiets met dezelfde specificaties, maar dan veel goedkoper dan elders.

Direct vanuit de fabriek

Bij het Fietshokje kopen wij onze nieuwe fietsen niet via groothandels waar de normale fietsenwinkel zijn fietsen inkoopt, hier verdient de groothandel maar ook de fietswinkel royaal aan. Wij doen het anders, en kopen direct bij de bron, de leverancier van de groothandels. Wij verkopen dit vervolgens direct aan u, doordat wij stappen in de ‘normale’ keten overslaan, komen wij veel goedkoper uit.
werken-bij
werken-bij

Efficiente winkels

Bij het Fietshokje streven wij naar 200% efficiëntie. Waar een normale fietsenwinkel twee extra werknemers nodig heeft op een filiaal om de gebruikte fietsen en nieuwe fietsen te monteren en te poetsen, krijgen onze winkels alle fietsen rijklaar binnen. Hoe realiseren wij dit? De fietsen uit al onze filialen komen uit de ‘Fietshokje Fabriek’, die bestaat uit 15.000 m2 waar al onze fietsen centraal binnenkomen. Hier worden de fietsen in partijen gemonteerd, opgeknapt en/of opgepoetst, en dus niet net als de reguliere fietswinkel fietsje voor fietsje. 

Hierdoor hebben wij voor hetzelfde werk veel minder werknemers nodig, en scheelt dit onnodige kosten voor u.

Opkopen grote partijen

Het Fietshokje staat in de branche bekend om onze mega inkoop acties. Alle fabrikanten of partners die door financiële of ander overwegingen snel van hun partijen af moeten, weten ons te vinden doordat wij bekend staan als een betrouwbare partij die alles opkoopt, en direct betaalt, wat zorgt voor onvoorstelbaar lage prijzen. Deze lage prijzen vergoten niet onze winstmarge, maar wel uw voordeel.
werken-bij
werken-bij

Besparen in Ruime Showrooms

Wij hebben over het algemeen winkels van 750 vierkante meter of groter. Zijn dit de mooiste showrooms? Absoluut niet. Is dit belangrijk voor uw portemonnee? Abosluut – want u betaald eind van de rit veel minder. Doordat wij zulke grote showrooms hebben, met als basisprincipe dat deze altijd écht stampvol zitten besparen wij enorm veel logistieke kosten en levertijden, waardoor u écht veel goedkoper uitkomt dan bij onze concurrenten.

Simpel en Zuinig: Onze Aanpak voor Echte Klantenservice

En tenslotte vraagt ons team zich continu dezelfde vraag af, ‘wat hebben wij nu echt nodig om onze klanten echt goed te helpen?’ belangrijk hierin is dat wij eenvoud erg belangrijk vinden. Zuinig zijn is namelijk zo veel meer dan geld willen besparen. Een klein voorbeeld; onze prijskaarten. Deze kosten niet veel, maar deze gebruiken wij soms wel 1000x per kaart voordat deze echt niet meer mee kan, u merkt er niks van, maar zelf in zulke details denken wij elke dag weer na hoe wij het eenvoudig, goedkoop, maar ook milieubewust kunnen houden.

mis nooit
een deal

Schrijf je in voor onze mailing en ontvang de beste acties.