Gebruikte Stadsfietsen

Kom langs in één van onze winkels en bekijk ons aanbod

Jouw steun en toeverlaat in de stad wordt altijd volledig nagekeken en heeft een grote beurt gehad. Vanaf 79 euro vind je bij ons jouw tweedehands stadsfiets. Keuze uit een zeer ruim aanbod van fantastische stadsfietsen.

89,-

149,-

Regelmatig in de winkel

99,-

Batavus stadsfiets 99.-

Batavus stadsfiets

89,-

Gazelle primeur damesfiets 89.-

Gazelle primeur damesfiets

119,-

Gazelle Primeur herenfiets 119.-

Gazelle Primeur herenfiets

135,-

On the Road stadsfiets 135.-

On the Road stadsfiets

119,-

Sparta stadsfiets 119.-

Sparta stadsfiets

149,-

Sparta studentenfiets 149.-

Sparta studentenfiets

Informatie

Verschillende soorten tweedehands stadsfietsen

Een stadsfiets is ontworpen om soepel mee door de (drukke) stad te manoeuvreren. In ons aanbod vindt u verschillende soorten tweedehands stadsfietsen. Zo kunt u stadsfietsen kopen voor dames en voor heren en met een sportieve of een klassieke look. Ga voor een elektrische stadsfiets als u zich nog sneller en makkelijker wilt verplaatsen.

Stadsfietsen dames en heren

Een stadsfiets voor dames heeft een lage instap. Dit is niet alleen fijn voor dames, ook voor heren kan dit een voordeel zijn. Zo hoeft er geen hoge zwaai te worden gemaakt met het been. De bovenbuis bij stadsfietsen heren is echter niet alleen nadelig. Zo is de fiets robuuster vanwege dit onderdeel. De fiets kan hierdoor beter tegen een stootje en is wendbaar en soepel.

Sportieve of klassieke tweedehands stadsfiets

Als u een tweedehands stadsfiets koopt, is het handig om te bedenken welke look en eigenschappen goed bij u passen. Zo is een sportieve fiets met versnellingen handig als u langere afstanden gaat fietsen. Als u de kinderen meeneemt op de fiets, is het belangrijk dat er kinderzitjes op de stadsfiets geplaatst kunnen worden.

Elektrische stadsfietsen

Met een elektrische stadsfiets komt u nog sneller en makkelijker op uw eindbestemming aan. Een e-bike voor in de stad is bovendien een milieuvriendelijk alternatief én een stuk eenvoudiger om te parkeren dan een auto. Zorg er wel voor dat u uw tweedehands stadsfiets van een goed slot voorziet. Met name e-bikes worden regelmatig gestolen.

Verschillende soorten gebruikte stadsfietsen

In onze webshop vindt u verschillend soorten gebruikte stadsfietsen die wel voorzien zijn van garantie. De vouwfietsen van WST erg handig als u uw fiets meeneemt in het openbaar vervoer. De stadsfietsen van Transval Escape hebben een sportieve uitstraling en zijn ideaal als u snel van A naar B wilt fietsen. De fietsen van Raaks zijn uitermate geschikt als u mensen of goederen wilt vervoeren in de stad.

Accessoires voor uw stadsfiets

Een stadsfiets moet over een aantal accessoires beschikken. Denk hierbij aan een stevig slot, goede verlichting en een bel. Met een bel laat u weten dat u er aan komt. Iets wat zeker in de stad erg praktisch kan zijn. Zorg er bovendien voor dat u goed zichtbaar bent. Dit doet u door uw verlichting op tijd aan te zetten en uw fiets van reflectoren te voorzien.

Lage prijs, ruim aanbod A-merken

In onze fysieke fietsenwinkels in Haarlem, Amersfoort en Hoofddorp hebben wij een veel uitgebreider aanbod aan tweedehands stadsfietsen. Een ruim aanbod aan stadsfietsen tegen lage prijzen. Onder andere fietsen van A-merken als Gazelle, Batavus, Sparta, Koga Miyata, Flyer Union, Bosch en meer. Kom langs en rijd proef in een van onze winkels.

mis nooit
een deal

Schrijf je in voor onze mailing en ontvang de beste acties.