Waarom Fietshokje?

Waarom zou u uw fiets kopen op Fietshokje.nl?

LAAGSTE-PRIJS-GARANTIE OP ALLE FIETSEN

Fietshokje.nl checkt in principe nooit de prijzen van andere, concurrerende webshops of winkels. Wij zorgen namelijk al bij aanvang dat het voor de concurrentie niet meer haalbaar is om onder onze prijs te zitten. Samen met onze uitstekende klantenservice, snelle levertijd en sterk wisselend aanbod weet u dus zeker dat u bij ons nooit te veel betaald! Blijkt het toch dat u elders een lagere prijs ziet? Mail ons vrijblijvend de link toe, en we passen onze prijs direct aan.

SNELLE LEVERING

Fietshokje.nl heeft enkele duizenden fietsen op voorraad. Afhankelijk van uw bestelmoment, is een levering de volgende werkdag al mogelijk. Doordat wij nauw samenwerken met snelle en efficiënte transportbedrijven, is een snelle levering gegarandeerd! Wist u dat wij bezorgen door geheel Nederland, maar ook in België, Duitsland, en de rest van Europa en zelfd daarbuiten?

NO-NONSENSE SERVICE

Service voor of reparaties aan uw fiets? Wij doen niet moeilijk over reparaties, al dan niet in de garantie termijn. Door de aanwezigheid van een eigen professionele werkplaats en onze landelijke contacten is alles mogelijk!

ALTIJD ALLE INRUIL MOGELIJK

Ondanks het feit dat wij met de laagst haalbare marge werken, en alle kortingen direct aan u doorrekenen, is op elke order inruil mogelijk. Of u nou een totaal versleten fiets heeft, of een bijna nieuw exemplaar, wij bieden altijd een eerlijke inruilprijs!

WIJ MAKEN GRAAG FANS VAN ONZE KLANTEN

Wij geloven er nog steeds in dat onze klanten onze directe verkopers zijn. Doordat wij veel overheadkosten als bijv. dure verkopers en dergelijke vermijden, kunnen wij alle kostenbesparingen doorrekenen in de vorm van een vette korting. Bij ons betaalt u dus nooit teveel, wel zo’n fijn gevoel. Wij bereiken veel leads via het mond-tot-mond principe en dit willen wij graag zo houden! Maakt u onze fietsen bekend bij een bekende van u? Vraag dan naar het beloon-principe bij een van onze verkopers (*ebikes)!

GROOT AANBOD, VERRASSEND EN VOORDELIG

Ons aanbod bestaat uit enkele duizenden fietsen. Met name het sterk wisselend aanbod maakt ons bedrijf interessant. Doordat wij nauw samenwerken met diverse leveranciers door geheel Nederland, kunnen vrijwel alle soorten, in elk prijssegment aanbieden. Dit gaat bijvoorbeeld van het eerste 12 inch kinderfietsje, tot elektrische bakfietsen, en carbon racefietsen. Uiteraard houden wij altijd de prijzen scherp in de gaten.

DIRECT ADVIES, SNELLE COMMUNICATIE

Wij begrijpen goed dat de (online) klant zo snel als mogelijk antwoord wilt op zijn vragen. Daarom hanteren wij een antwoord-termijn van max. enkele uren. Stelt u uw vraag online, via bijvoorbeeld het contactformulier, of telefonisch, een snel antwoord is gegarandeerd.