Betaalmogelijkheden

Bij ’t Fietshokje kan je veilig en betrouwbaar winkelen. De website maakt gebruik van een beveiligde SSL verbinding en betalen in de webshop gaat veilig en vertrouwd via een beveiligde SSL verbinding via Mollie. ’t Fietshokje biedt een aantal standaard betaalmogelijkheden. Zoals u gewend bent van ons. iDEAL en Bank Contact betalingen worden door Mollie behandeld in een beveiligde omgeving, waardoor uw persoonlijke gegevens optimaal beschermd worden.

  Gebruikt u internetbankieren bij ABN Amro, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Knab Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank of Triodos Bank? Dan heeft u toegang tot iDeal – de gemakkelijkste manier van betalen op internet. Betalen met iDEAL is bij ’t Fietshokje altijd gratis!

Voor onze Belgische klanten bieden we ook Bancontact Mistercash aan als betaalopties. Net zo veilig als iDEAL in Nederland. Betalen met Bancontact MisterCash is bij ’t Fietshokje gewoon mogelijk!

U kunt er ook voor kiezen om het orderbedrag zelf handmatig over te maken. Dat duurt wel langer en vraagt meer tijd als iDEAL. Vergeet niet het ordernummer te vermelden. Ook betalen met een Bankoverschrijving is bij ’t Fietshokje gratis!

Kiest u ervoor om uw producten af te halen, dan is het ook mogelijk om ter plaatse met PIN te betalen. Contante betaling is ook mogelijk.